Impivaarasta isolle kirkolle : alueellisuus Ylen ja MTV3:n valtakunnallisissa uutisissa - Thurén, Petra (2013)
Tässä pro gradussa tarkastellaan alueellisuutta Yleisradion ja MTV3:n valtakunnallisissa uutislähetyksissä. Tutkimuksen tarkoitus on selvittää, millaiset jutut ja aiheet yhtiöiden aluetoimituksista nousevat valtakunnallisiin pääuutisiin, Ylen 20.30 -lähetykseen sekä MTV3:n Kymmenen uutisiin. Lisäksi tutkimuksessa kysytään, millainen merkitys alueellisilla uutisjutuilla on valtakunnallisessa lähetyskokonaisuudessa.