Oral competence in upper secondary school teaching : teachers and students' views - Vaarala, Taru (2013)
Tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää lukion englannin opettajien sekä opiskelijoiden näkemyksiä suullisesta kielitaidosta niin yleisellä tasolla kuin tarkemmin englannin opetuksessa. Ääntäminen valittiin erityisen tarkastelun kohteeksi, vaikka suullisen kielitaidon todettiin koostuvan monista tärkeistä osa-alueista. Lisäksi tarkoituksena oli selvittää opiskelijoiden ja opettajien välisiä mielipide-eroja.