Vihtavuoren Pamaus 1934-2013 : tapaustutkimus urheiluseuran toimijakentän muutoksesta - Paukku, Johanna (2013)
Pro gradu -tutkielmani kertoo Vihtavuoren Pamaus -nimisen urheiluseuran historiasta ja toimijakentän muutoksesta. Vihtavuori on Laukaan kunnan taajama Keski-Suomessa. Paikkakunnan oma urheiluseura Vihtavuoren Pamaus perustettiin vuonna 1934 Vihta-vuoren tehtaiden yhteyteen ja seuran jäsenmäärä on vaihdellut historian aikana noin 50—500 liikkujan välillä.