Bloggaajien ja lukijoiden välinen vuorovaikutus : tarkastelussa sisustusblogigenren Divaaniblogit.fi-sivuston blogit - Erkkola, Essi (2012)
Tutkimuksen tavoitteena oli kuvata bloggaajien käsityksiä bloggaajien ja lukijoiden välisestä vuorovaikutuksesta ja keskinäisestä suhteesta sekä kuvata, millaisia merkityksiä vuorovaikutuksella ja suhteella on bloggaajien omalle toiminnalle. Toiminnaksi määriteltiin blogin ylläpitäminen sekä bloggaajan ja lukijoiden väliseen vuorovaikutukseen osallistuminen.