Kultapoikia, pilkkuvirheitä ja Suomi-teemaa : jääkiekon maailmanmestaruuskisojen 2012 mediajulkisuus Helsingin Sanomissa - Penttinen, Elina (2013)
Tämän tutkimuksen tavoitteena oli tarkastella jääkiekon maailmanmestaruuskisojen 2012 Helsingin Sanomissa ajalla 2.1.–30.6.2012 saamaa mediajulkisuutta ja tämän julkisuuden piirteitä. Tavoitteena oli selvittää, kuinka paljon ja millaista julkisuutta kyseinen vuosittainen urheilutapahtuma valitussa mediassa sai. Lisäksi haluttiin selvittää, miten eri Suomen joukkueen pelaajat nousivat teksteissä esille.