Käyttöliittymäkehitys kosketuskäyttöisille älypuhelimille - Kasari, Olli (2012)
Kosketusohjauksen ja sovelluskauppojen läpimurron seurauksena älypuhelinvalmistajat ovat viime vuosina panostaneet entistä enemmän laitealustojensa käytettävyyteen sekä kolmansille osapuolille tarkoitettuihin kehitystyökaluihin. Samaan aikaan markkinoille on ilmestynyt lukuisia ratkaisuja sovellusten alustariippumattomaan toteutukseen. Tässä työssä tutustutaan sovelluskehittäjille tarjottuihin vaihtoehtoihin käyttöliittymäkehityksen perspektiivistä ja selvitetään ovatko yleistyvät web-pohjaiset alustariippumattomat ratkaisut varteenotettava vaihtoehto natiiveille kehitystyökaluille.