Aikuisten liikuntakeskuskäyttäjien liikuntamotiivit : kuntosali- ja ryhmäliikuntakävijöiden liikuntamotiivien vertailu - Lampinen, Simo; Lappalainen, Antti (2013)
Lampinen, Simo & Lappalainen, Antti. 2013. Aikuisten liikuntakeskuskäyttäjien liikuntamotiivit. Kuntosali- ja ryhmäliikuntakävijöiden liikuntamotiivien vertailu. Liikuntakasvatuksen laitos, Jyväskylän yliopisto. Liikuntapedagogiikan pro gradu -tutkielma. 96s. __________________________________________________________________