Keho ja mieli liikkeelle! : kokemuksia kehollisuudesta ja kehon merkityksistä luovan liikkeen kurssilla - Jonsson, Heta (2013)
Tutkimuksessa tarkastellaan neljän naispuolisen opiskelijan kehollisuuden kokemuksia luovan liikkeen kurssilla Jyväskylän yliopistolla helmikuussa 2012. Päätavoitteena on lisätä ymmärrystä siitä, millaisista näkökulmista kehollisuutta voidaan lähestyä ja millaisia merkityksiä kehollisuudelle voidaan antaa. Tutkielma on laadullinen ja toiminnallinen tapaustutkimus, jossa hyödynnetään fenomenologis-hermeneuttista lähestymistapaa.