Vanhus kotona omaishoidon turvin : omaishoidettavan kokemuksia kodista, hoivasta ja rooleista - Mäkelä, Kati (2013)
VANHUS KOTONA OMAISHOIDON TURVIN Omaishoidettavan kokemuksia kodista, hoivasta ja rooleista