The dark side of the moon : high school students' perceptions of grammar instruction - Myyry, Antti (2013)
Tutkielmani tarkoituksena on selvittää, mitä lukion ensimmäisen vuosikurssin oppilaat ajattelevat englannin kieliopista ja sen opetuksesta. Vaikka oppilaiden ja opiskelijoiden asenteita kielioppia kohtaan on tutkittu aiemminkin, nimenomaan kielioppiin kohdistuvaa tutkimusta on paljon vähemmän.