Yhdistetyn voima- ja kestävyysharjoittelun suoritusjärjestyksen vaikutus lajihyppyihin 12-14-vuotiailla joukkuevoimistelijatytöillä - Hiltunen, Terhi (2012)
Hiltunen, Terhi 2012. Yhdistetyn voima- ja kestävyysharjoittelun suoritusjärjestyksen vaikutus lajihyppyihin 12–14-vuotiailla joukkuevoimistelijatytöillä. Liikuntabiologian laitos, Jyväskylän yliopisto, 63 sivua.