"Alkakaa nyt oikeasti kuuntelemaan meitä nuoria!" : nuorten yhteiskunnallisen osallistumisen esteet Helsingin Sanomien Nuorten Postissa - Poikonen, Annariikka (2012)
Tiivistelmä ”Alkakaa nyt oikeasti kuuntelemaan meitä nuoria!” -Nuorten yhteiskunnallisen osallistumisen esteet Helsingin Sanomien Nuorten Postissa Annariikka Poikonen Pro gradu -tutkimus Sosiaalityö Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos Jyväskylän yliopisto Syksy 2012 Ohjaajat: Johanna Kiili, Elina Virokannas, Mirja Satka Sivumäärä: 91