Aktiivitaulun käyttö toisen asteen ammatillisessa oppilaitoksessa - Nevala, Jarmo; Paananen, Henry (2012)
Tutkielmassa kartoitettiin aktiivitaulujen käyttöä toisen asteen ammatillisessa koulutuksessa toteuttamalla kysely opiskelijoille ja opettajille. Tutkimuksessa selvitettiin, kuinka opiskelijat ja opettajat kokevat oppimisen ja opettamisen luokkahuoneessa, jossa on käytössä aktiivitaulu.