Ilmaiset konkordanssiohjelmat Windows-ympäristössä - Alasalmi, Teija (2013)
Tämän tutkimuksen tavoitteena on kartoittaa verkossa saatavilla olevia ilmaisia, yksikielisiä konkordanssiohjelmia Windows-ympäristössä. Lisäksi tavoitteena on selvittää, millaisia toimintoja ilmaiset konkordanssiohjelmat sisältävät, sekä lähdekirjallisuuteen perehtymällä selvittää konkordanssiohjelmien hyödyntämismahdollisuuksia kääntämisessä.