Haavoittuvuuksien torjunta defensiivisillä ohjelmointikeinoilla PHP-sovelluksissa - Lehtinen, Mika (2012)
Tutkielmassa kartoitetaan, kuinka SQL-injektioita, Cross-Site Scripting -hyökkäyksiä ja Cross-Site Request Forgery -hyökkäyksiä voidaan ehkäistä PHP-sovelluksissa defensiivisillä ohjelmointimenetelmillä.