Audiokokous työelämän vuorovaikutustilanteena - Kajaste, Elisa (2012)
Työelämän viestintä on monipuolistunut erilaisten viestintävälineiden käytön ja tiimityön myötä. Tämän tutkimuksen tavoitteena oli kuvata ja analysoida audiokokousta työelämän vuorovaikutustilanteena. Audiokokous on teknologiavälitteisen viestinnän vuorovaikutustilanne, jossa viestitään äänen välityksellä joko tietokoneella tai puhelimella. Käytössä on jokin yhteinen virtuaalinen tila, jossa voi näyttää reaaliaikaisesti kokoukseen liittyviä materiaaleja mutta ei nähdä videokuvaa osallistujista.