"Se on semmosta arkipäivää" : liikunta esiopetusryhmän kuvaamana ja toteuttamana - Saastamoinen, Anna; Sirniö, Sanna (2012)
Tiivistelmä. Saastamoinen, Anna & Sirniö, Sanna. 2012. ”SE ON SEMMOSTA ARKIPÄIVÄÄ”. Liikunta esiopetusryhmän kuvaamana ja toteuttamana. Varhaiskasvatustieteen pro gradu -tutkielma. Kasvatustieteiden laitos. Jyväskylän yliopisto. 120 sivua + liitteet.