Korkeakouluopiskelijoiden attribuutiot kokemalleen kiusaamiselle - Silver, Marika (2012)
Tässä tutkielmassa kuvataan korkeakouluopiskelijoiden kiusaamiskokemuksilleen antamia syitä. Tutkielmassa selvitetään, millaisia attribuutioita korkeakouluopiskelijat antavat kokemalleen koulu- ja korkeakoulukiusaamiselle sekä kiusaamisprosessiensa jatkumoille.