Perheen ruokailuun liittyvien käytäntöjen yhteys kasvisten syömiseen 13- ja 15-vuotiailla nuorilla WHO-Koululaistutkimus

Bibliographic Details
Main Author: Hämylä, Riikka
Other Authors: Liikuntatieteellinen tiedekunta, Faculty of Sport and Health Sciences, Terveystieteiden laitos, Department of Health Sciences, University of Jyväskylä, Jyväskylän yliopisto, Terveyskasvatus, Health Education, 50411
Format: Master's thesis
Language:fin
Published: 2012
Subjects:
Online Access: https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/40583
_version_ 1780992035912679424
annif_keywords_txtF_mv nuoret ruokatottumukset perheet lapset (ikäryhmät) ruoka
annif_uris_txtF_mv http://www.yso.fi/onto/yso/p11617 http://www.yso.fi/onto/yso/p5527 http://www.yso.fi/onto/yso/p4363 http://www.yso.fi/onto/yso/p4354 http://www.yso.fi/onto/yso/p3670
author Hämylä, Riikka
author2 Liikuntatieteellinen tiedekunta Faculty of Sport and Health Sciences Terveystieteiden laitos Department of Health Sciences University of Jyväskylä Jyväskylän yliopisto Terveyskasvatus Health Education 50411
author_facet Hämylä, Riikka Liikuntatieteellinen tiedekunta Faculty of Sport and Health Sciences Terveystieteiden laitos Department of Health Sciences University of Jyväskylä Jyväskylän yliopisto Terveyskasvatus Health Education 50411 Hämylä, Riikka
author_sort Hämylä, Riikka
building Jyväskylän yliopisto JYX-julkaisuarkisto
datasource_str_mv jyx
first_indexed 2023-03-22T09:59:37Z
format Pro gradu
format_ext_str_mv Opinnäyte Pro gradu
free_online_boolean 1
fullrecord <?xml version="1.0"?> <qualifieddc schemaLocation="http://purl.org/dc/terms/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dcterms.xsd http://purl.org/dc/elements/1.1/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dc.xsd"><title>Perheen ruokailuun liittyvien k&#xE4;yt&#xE4;nt&#xF6;jen yhteys kasvisten sy&#xF6;miseen 13- ja 15-vuotiailla nuorilla : WHO-Koululaistutkimus</title><creator>H&#xE4;myl&#xE4;, Riikka</creator><contributor type="tiedekunta" lang="fi">Liikuntatieteellinen tiedekunta</contributor><contributor type="tiedekunta" lang="en">Faculty of Sport and Health Sciences</contributor><contributor type="laitos" lang="fi">Terveystieteiden laitos</contributor><contributor type="laitos" lang="en">Department of Health Sciences</contributor><contributor type="yliopisto" lang="en">University of Jyv&#xE4;skyl&#xE4;</contributor><contributor type="yliopisto" lang="fi">Jyv&#xE4;skyl&#xE4;n yliopisto</contributor><contributor type="oppiaine" lang="fi">Terveyskasvatus</contributor><contributor type="oppiaine" lang="en">Health Education</contributor><contributor type="oppiainekoodi">50411</contributor><subject type="yso">nuoret</subject><subject type="yso">terveyden edist&#xE4;minen</subject><subject type="yso">perhe</subject><subject type="yso">ruokatottumukset</subject><available>2012-12-17T10:36:32Z</available><issued>2012</issued><type lang="fi">Pro gradu</type><type lang="en">Master's thesis</type><identifier type="other">oai:jykdok.linneanet.fi:1240495</identifier><identifier type="uri">https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/40583</identifier><identifier type="urn">URN:NBN:fi:jyu-201212173362</identifier><language type="iso">fin</language><rights lang="en">This publication is copyrighted. You may download, display and&#xD; print it for Your own personal use. Commercial use is&#xD; prohibited.</rights><rights lang="fi">Julkaisu on tekij&#xE4;noikeuss&#xE4;&#xE4;nn&#xF6;sten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkil&#xF6;kohtaista k&#xE4;ytt&#xF6;&#xE4; varten. K&#xE4;ytt&#xF6; kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.</rights><rights type="accesslevel" lang="fi">openAccess</rights><permaddress type="urn">http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-201212173362</permaddress><file bundle="ORIGINAL" href="https://jyx.jyu.fi/bitstream/123456789/40583/1/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-201212173362.pdf" name="URN:NBN:fi:jyu-201212173362.pdf" type="application/pdf" length="1264953" sequence="1"/><recordID>123456789_40583</recordID></qualifieddc>
hierarchy_parent_title Institutional Repository
id jyx.123456789_40583
institution JYU
language fin
last_indexed 2023-07-03T20:13:54Z
main_date 2012-01-01T00:00:00Z
main_date_str 2012
media_type_str_mv 0/application/ 1/application/pdf/
online_boolean 1
online_urls_str_mv {"url":"https:\/\/jyx.jyu.fi\/bitstream\/123456789\/40583\/1\/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-201212173362.pdf","text":"URN:NBN:fi:jyu-201212173362.pdf","source":"jyx","mediaType":"application\/pdf"}
publication_first_indexed 2012-03-22T09:59:37Z
publishDate 2012
record_format qdc
source_str_mv jyx
spellingShingle Hämylä, Riikka Perheen ruokailuun liittyvien käytäntöjen yhteys kasvisten syömiseen 13- ja 15-vuotiailla nuorilla : WHO-Koululaistutkimus nuoret terveyden edistäminen perhe ruokatottumukset
thumbnail https://jyu.finna.fi/Cover/Show?source=Solr&id=jyx.123456789_40583&index=0&size=large
title Perheen ruokailuun liittyvien käytäntöjen yhteys kasvisten syömiseen 13- ja 15-vuotiailla nuorilla : WHO-Koululaistutkimus
title_full Perheen ruokailuun liittyvien käytäntöjen yhteys kasvisten syömiseen 13- ja 15-vuotiailla nuorilla : WHO-Koululaistutkimus
title_fullStr Perheen ruokailuun liittyvien käytäntöjen yhteys kasvisten syömiseen 13- ja 15-vuotiailla nuorilla : WHO-Koululaistutkimus Perheen ruokailuun liittyvien käytäntöjen yhteys kasvisten syömiseen 13- ja 15-vuotiailla nuorilla : WHO-Koululaistutkimus
title_full_unstemmed Perheen ruokailuun liittyvien käytäntöjen yhteys kasvisten syömiseen 13- ja 15-vuotiailla nuorilla : WHO-Koululaistutkimus Perheen ruokailuun liittyvien käytäntöjen yhteys kasvisten syömiseen 13- ja 15-vuotiailla nuorilla : WHO-Koululaistutkimus
title_short Perheen ruokailuun liittyvien käytäntöjen yhteys kasvisten syömiseen 13- ja 15-vuotiailla nuorilla
title_sort perheen ruokailuun liittyvien käytäntöjen yhteys kasvisten syömiseen 13 ja 15 vuotiailla nuorilla who koululaistutkimus
title_sub WHO-Koululaistutkimus
title_txtP Perheen ruokailuun liittyvien käytäntöjen yhteys kasvisten syömiseen 13- ja 15-vuotiailla nuorilla : WHO-Koululaistutkimus
topic nuoret terveyden edistäminen perhe ruokatottumukset
topic_facet nuoret perhe ruokatottumukset terveyden edistäminen
url https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/40583 http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-201212173362
work_keys_str_mv AT hämyläriikka perheenruokailuunliittyvienkäytäntöjenyhteyskasvistensyömiseen13ja15vuotiaillanuori