Lihasväsytyksen vaikutus reaktionopeuteen multitasking tilanteessa - Hongell, Esa (2012)
Hyvän aerobisen kunnon tiedetään olevan luotettava mittari terveyden arviointiin. Fyysisesti aktiiviset henkilöt kestävät lihasväsytystä pidempään kuin harjoittelemattomat henkilöt. Kuitenkin lihasväsytyksen kokeminen ja sen vaikutukset ovat yksilöllisiä. Se miten fyysinen väsytys vaikuttaa normaaliin ajattelukykyyn ja päätöksentekoon ei ole vielä täysin selvillä. Eräs keino tämän havaitsemiseen on tarkkailla reaktioaikoja fyysisen väsytyksen aikana.