Feta ost biffar med mega-illa light läsk : särskrivning av sammansatta ord på diskussionsforum - Vasari, Akviliina (2012)
Maisterintutkielmassani selvitän, missä määrin yhdyssanat kirjoitetaan erilleen ruotsinkielisillä keskustelufoorumeilla. Lisäksi tutkin, onko koko yhdyssanan ja sen määriteosan sanaluokalla vaikutusta yhdyssanojen erilleen kirjoittamiseen. Lopuksi tarkastelen selvästi englannin kielestä vaikutteita saaneiden yhdyssanojen kirjoitusasua. Tutkimusmateriaalin olen kerännyt verkkosivujen www.flashback.org ja www.familjeliv.se keskustelufoorumeilta, ja se käsittää400 sattumanvaraisesti valittua puheenvuoroa. Näistä olen koonnut kaikki käytetyt yhdyssanateli yhteensä 2569 rakennetta.