Luovan yrittäjyyden taide : tarkastelussa luovuuden mahdollisuudet akateemisen yrittäjyyskasvatuksen näkökulmasta - Mononen, Laura (2012)
Tässä tutkielmassa tarkastellaan teoreettisista lähtökohdista käsin kuinka yksilön luovuutta voitaisiin paremmin tukea akateemisessa yrittäjyyskasvatuksessa. Tutkimusaiheen valintaan vaikutti se, että luovuus nähdään yrittäjyyskasvatuksen haasteena.