Viulunsoittaja asemalla : kaunokirjallisen kerronnan keinot Gene Weingartenin reportaasissa Pearls Before Breakfast - Roukala, Lotta (2012)
Pro gradu -tutkielmassa analysoidaan Washington Post -lehden verkkosivuilla ilmestyneen Pearls Before Breakfast -reportaasin (2007) kaunokirjallisen kerronnan keinoja. Kertojan ja erilaisten kertomismuotojen asemoinnin lisäksi toisena analysoinnin kohteena on toimittaja Gene Weingartenin kirjoittaman reportaasin sisällöllinen tematiikka.