Taulutietokoneet opettajan työssä - Tuhkala, Ari (2012)
Tutkimuksessa selvitettiin systemaattisella kirjallisuuskatsauksella, miten taulutietokoneita opettajan työssä on tutkittu. Kirjallisuuskatsauksen perusteella tutkimustietoa on vähän. Tutkimuskirjallisuudesta on poimittu menetelmät, tutkimuskysymykset ja johtopäätökset. Tuloksia on tarkasteltu iPadien mahdollisuuksien, tutkimusmenetelmien sekä opettajien ja oppilaiden kokemuksien pohjalta.