Yritysten välinen viestintä tukemassa pk-yritysten pääsyä suurhankkeeseen : Fennovoiman ydinvoimalahankkeen näkökulma - Westerlund, Johanna (2012)
Pk-yritykset ovat edellytys alueiden talouden kehittämiselle, ja suurhankkeilla voidaan luoda paremmat mahdollisuudet pk-yritysten liiketoiminnalle. Yhteisöviestinnän tutkimuksessa pk-yritysten näkökulma on kuitenkin tähän mennessä jäänyt vähäiselle huomiolle, ja pk-yritysten viestintäkulttuuria tunnetaan heikosti. Tiedon puute vaikeuttaa suurhankkeiden viestinnän johtamista siten, että se huomioisi pk-yritysten tarpeet ja edistäisi siten alueen elinvoimaisuutta.