Koleraepidemia Zimbabwessa : diskurssianalyysi The Heraldin ja Helsingin Sanomien uutisoinnista - Frilander, Jenni (2012)
Tässä pro gradu -tutkimuksessa tarkastellaan zimbabwelaisen valtio-omisteisen sanomalehden The Heraldin ja Helsingin Sanomien uutisointia Zimbabwen koleraepidemiasta vuosina 2008-2009. Tutkimuksen tavoitteena on selvittää millaisin diskurssein eli äänenpainoin lehdet kertovat Zimbabwen tapahtumista.