Kirjallisuuskatsaus johtajien vuorovaikutusosaamisesta - Nykänen, Emilia (2012)
Tämä puheviestinnän pro gradu -tutkielma on kriittinen kirjallisuuskatsaus, jonka tarkoituksena oli selvittää ja jäsennellä, millaista tutkimusta johtajien interpersonaalisesta vuorovaikutusosaamisesta on tehty vuosina 2006 - 2011. Tavoitteena oli tehdä yhteenvetoa ja arviointia sekä kriittisesti pohtia käytettyjä metodeja.