Luottamus, sitoutuminen ja vaikutusmahdollisuudet markkinointiyhteenliittymässä - Kohtanen, Jani (2012)
Tässä tutkimuksessa selvitettiin sitoutumisen merkitystä organisaatioiden välisessä yhteistyössä. Tutkimuksen teoreettinen viitekehys rakentuu organisaatioiden välistä luottamusta, sitoutumista, päätöksentekoa ja valtaa käsittelevästä kirjallisuudesta.