Imagon merkitys politiikassa nykypäivänä : Paavo Lipposen imagosta ja julkisuuskuvasta sanomalehdessä vaalien aikaan 2003 - Uskelin, Annika (2010)
Tutkimuksessani tutkitaan imagon merkitystä politiikassa nykypäivänä. Erityisesti Paavo Lipposen imagoa ja julkisuuskuvaa Aamulehdessä vaalien aikaan vuonna 2003.