Taitava vieraan kielen oppija ja ylöspäin eriyttäminen alakoulun englannin opetuksessa - Valta, Sofia (2012)
Valta, Sofia 2012. ”Taitava vieraan kielen oppija ja ylöspäin eriyttäminen alakoulun englannin opetuksessa”. Jyväskylän yliopisto. Opettajankoulutuslaitos. Kasvatustieteen pro gradu -tutkielma. 91 sivua, 4 liitettä.