Flown kokeminen työelämän tiimeissä - Antikainen, Elina (2012)
Tämän tutkimuksen tavoitteena oli selvittää, miten flow ilmenee tiimeissä, millaisena flow koetaan, mitkä seikat flown kokemiseen ovat yhteydessä tiimissä ja mitä flow-kokemuksista mahdollisesti seuraa tiimissä. Tutkimuksessa näitä osa-alueita selvitettiin tarkastelemalla työelämän tiimeissä työskennelleiden tai työskentelevien työntekijöiden kokemuksia tästä ilmiöstä.