Lääkärin ja potilaan vuorovaikutus tutkimuskohteena - Sarvilinna, Susanne (2012)
Tutkielma on kirjallisuuskatsaus, jonka tavoitteena oli analysoida ja kuvata, mihin lääkärin ja potilaan vuorovaikutuksen tutkimuksessa on viiden viime vuoden aikana keskitytty, mitä on tutkittu ja miten. Tutkielmassa keskityttiin empiirisiin, näkökulmaltaan interpersonaalisiin alkuperäistutkimuksiin. Vuorovaikutusta tarkasteltiin joko lääkärin, potilaan tai molempien osapuolien näkökulmasta.