XNA-ohjelmointi - Karppinen, Tomi (2010)
XNA on Microsoftin vuonna 2006 julkaisema uudenlainen rajapinta helpompaan ja käyttäjäläheisempään peliohjelmointiin Windows-käyttöjärjestelmälle, Xbox 360 -konsolille ja Zune-mediasoittimelle. Tässä tutkielmassa käydään läpi XNA:n ominaisuuksia luentomonisteen tapaisesti vaiheittaisen peliesimerkin nojalla.