Työnhakijoiden kokemuksia työhaastattelusta - Toiviainen, Noora (2012)
Tämän tutkimuksen tavoitteena oli kuvata ja ymmärtää haastateltavien kokemuksia työhaastattelusta sekä kuvata heidän näkökulmastaan haastattelijan ja haastateltavan välistä vuorovaikutusta työhaastattelussa. Tarkoituksena oli perehtyä työhaastatteluun erityisesti interpersonaalisena vuorovaikutustilanteena, jossa sekä työnantaja että työnhakija arvioivat toisiaan ja sopivuutta toisilleen. Tarkastelen tätä työhaastattelun vuorovaikutustilannetta työnhakijoiden näkökulmasta.