Ammatillisen koulutuksen liikuntakasvatus ammattia tukemassa : tapaustutkimus Porvoon ammattiopistossa 2012 - Mäki-Tulokas, Esa (2012)
JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikuntatieteiden laitos/liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Mäki-Tulokas, Esa: Ammatillisen koulutuksen liikuntakasvatus ammattia tukemassa. Tapaustutkimus Porvoon ammattiopistossa 2012 Pro gradu -tutkielma, 79 s. + liitteet 9 s. Liikuntapedagogiikka 2012