Användning av inlärningsstilar i svenskundervisning på lågstadiet - Härkönen, Pauliina (2012)
Jokaisella oppilaalla on oma tapansa ja tyylinsä oppia parhaiten. Nämä tyylit tulisi ottaa huomioon opetuksen suunnittelussa sekä itse opetuksessa, jotta oppimistulos olisi mahdollisimman hyvä.