Unen ja ravitsemustilaa mittaavien indikaattoreiden yhteys 55-59- vuotiailla miehillä ja naisilla : 3 vuoden seuruututkimus - Laakso, Elisa (2012)
Ihmisen ikääntyessä unen ja ravitsemuksen tarve saattaa muuttua. Ravitsemustekijöillä on todettu olevan yhteys unen laatuun ja määrään. Työni tarkoituksena oli selvittää unen ja ravitsemusta mittaavien indikaattorien yhteyttä 55-59- vuotiailla miehillä ja naisilla kolmen vuoden seuruuajalla.