La féminisation des noms de métiers, fonctions, grades et titres en France et au Québec - Jalkanen, Emma (2012)
Naisen asema länsimaisissa yhteiskunnissa on muuttunut huomattavalla tavalla viime vuosikymmeninä. Ammatit ja erilaiset arvonimet eivät ole enää samalla tavalla sukupuolisidonnaisia kuin ennen. Nainen voi halutessaan ryhtyä vaikkapa palomieheksi tai kouluttautua hävittäjälentäjäksi.