Ihastuttava - vihastuttava uskontokasvatus : keskustelua erään päivälehden verkkosivuilla - Maijala, Seija (2012)
Maijala, S. Ihastuttava – vihastuttava uskontokasvatus. Keskustelua erään päivälehden verkkosivuilla. Jyväskylän yliopisto. Kokkolan yliopistokeskus Chydenius. Kasvatustieteen pro gradu -tutkielma. 105 sivua, 4 liitettä.