"Pintasilittelyllä meitä ei enää niinku aviteta" : ammatillisten perhekotivanhempien työn kuormittavuuden käsittely ryhmätyönohjauksessa - Pylvänäinen, Heidi; Ryynänen, Erna (2012)
Tässä tutkimuksessa tarkasteltiin ammatillisten perhekotivanhempien kuormituspuhetta ryhmätyönohjauksessa ja sitä, mikä rooli ryhmätyönohjauksella oli kuormituspuheen käsittelyssä. Tutkimuksessa keskityttiin työnohjauksen tukea antavan funktion tarkasteluun. Analyysimenetelmänä käytettiin aineistolähtöistä analyysia (grounded theory). Pro gradu -tutkielma on osa Jyväskylän yliopiston psykologian laitoksen ”Ennen ja jälkeen huostaanoton – kehittyvän reflektion muodot ja asiantuntijuuden ulottuvuudet ehkäisevässä ja korjaavassa lastensuojelutyössä” -tutkimusprojektia.