"Would I run the pub if I won the Lottery? No." : a study on how ordinary people are constructed and described in British supplement magazines - Marttinen, Meri (2012)
Tavallisten ihmisten rooli ja näkyvyys mediassa on lisääntynyt teknologiavälitteisen ja sosiaalisen median myötä nyky-yhteiskunnassa. Tavallisten ihmisten rooli on muuttunut sosiaalisessa mediassa yleisöstä esiintyjäksi, kun taas perinteisessä lehtijournalismissa he edelleen kuuluvat vähemmistöön.