Graafisen käyttöliittymän automaattinen testaus - Niemi, Heikki-Jussi (2012)
Tässä kandidaatintutkielmassa tutkitaan graaﬁsten käyttöliittymien automaattista testaamista. Pyritään selvittämään, mitä työkaluja tähän on tarjolla ja miten niiden käyttäminen eroaa toisistaan, sekä mitä elementtejä käyttöliittymästä näillä voidaan testata.