Boorin määritysmenetelmiä vesistä, kasveista, maaperästä, tuhkista ja lannoitteista - Jalonen, Jussi-Pekka (2012)
Tutkielmassa on tarkasteltu boorin määritysmenetelmiä vesistä, maaperästä, kasveista, lannoitteista ja tuhkista. Tutkielma on jaettu esikäsittelyyn, erotusmenetelmiin ja määritysmenetelmiin.