Silta yli synkän virran : perseveraation ilmeneminen aivoverenkirtohäiriöisen kuntoutujan musiikkiterapiaprosesissa - Haapsaari, Ilkka (2012)
Abstract: Tämän monimenetelmällisen tapaustutkimuksen tavoitteena on määritellä perseveraatiota ja sen ilmenemistä aivoverenkiertohäiriöisen asiakkaan musiikkiterapiassa. Tutkimuksen tarkoituksena on tutkimusmateriaalin pohjalta kuvata, määritellä ja analysoida perseveraation ilmenemistä yhdeksäntoista musiikkiterapiasession aikana; miten se ilmenee, mitkä tekijät vaikuttavat siihen eri toimintojen yhteydessä, kuinka useasti kuntoutuja juuttuu eri sessioiden aikana ja miten juuttuminen mahdollisesti muuttuu terapian edetessä.