Tekniikan alan naisten voimaannuttaminen : tapaustutkimus GETA-tutkijakoulusta - Eronen, Milla (2007)
Tämän pro gradu -tutkielman kohteena ovat tekniikan alalla toimivan GETA-tutkijakoulun jatko-opiskelijanaiset ja heidän kokemuksensa jatko-opiskelusta miehisessä tiedemaailmassa. Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää naisten asemaa GETAssa sekä vertailla kokemuksia muihin jatko-opiskelijanisista tehtyihin tutkimuksiin. Tekniikan alan tutkijanaisilla on erilaisia tarpeita kuin vastaavasti miehillä.