Helvetin kuvat : visuaalinen helvetti ja Danten Inferno - Laamanen, Anna (2012)
Mistä helvetin visuaaliset rakenteet tulevat? Helvettiä kuvaavia teosaiheita on useita, mutta kuinka yhtenäinen niiden esittämä visuaalinen helvetti on? Tulevatko visuaalisen helvetin rakenteet Raamatusta?