Työikäisten kuntoutujien kivun hallintakeinojen muutos laitoskuntoutuksen aikana - Hänninen, Kaisa (2012)
Krooninen kipu heikentää yksilön toimintakykyä, työkykyä ja elämänlaatua. Tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää työikäisten laitoskuntoutuksen aikana tapahtuvaa muutosta kuntoutujien kivun hallintakeinoissa.