"Nykyään sitä on oppinut arvostaa" : nuorten, joilla on CP- vamma, kokemuksia pitkäaikaisesta fysioterapiasta - Vänskä, Nea (2012)
Pro gradu- tutkimukseni tarkoituksena on ymmärtää ja kuvata nuorten, joilla on CP- vamma, kokemuksia pitkäaikaisesta fysioterapiasta fenomenologis- hermeneuttisen tutkimusasetelman kautta. Tutkimus liittyy laajempaan Jyväskylän yliopiston koordinoimaan Potilasohjaus fysioterapiassa – projektiin ja sillä on tutkimuslupa HUS:n eettiseltä toimikunnalta.