Aktiivitaulujen käytön tuki - Pelho, Ville (2012)
Suomalaisiin kouluihin on viime vuosina hankittu paljon erilaista opetusteknologiaa. Tämän opetusteknologian hyödyntäminen vaatii opettajia jatkokouluttautumaan. Tässä tutkielmassa luodaan toimiva tukimalli opettajille, jotta he saisivat aktiivitaulusta työkalun opettamiseensa.