Regressiomenetelmiä viljapellon biomassan estimointiin ortokuvista ja digitaalisesta korkeusmallista - Salo, Heikki (2012)
Tutkielmassa esitellään käyttötarkoitus biomassan estimoinnille ja vertaillaan kolmea regressiomenetelmää, lineaarista regressiota, k:n lähimmän naapurin menetelmää sekä tukivektoriregressiota. Tutkielmassa esitellään myös aineisto ja aineistoon suoritetut muunnokset.